....

ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ " Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ..".

Παραμονή πρωτοχρονιάς και ανήμερα ζήσαμε για μια ακόμη φορά καταστάσεις που μόνο παρανοϊκές και αρρωστημένες θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος. Καταστάσεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από κανένα υγιές επιχειρηματικό πλάνο ή σχεδιασμό.

Δεκάδες εργαζόμενοι στο εργοστάσιο λιπασμάτων Καβάλας δεν μπόρεσαν να πάνε στην εργασία τους γιατί τους εμπόδισε η εταιρία security!!!

Χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς κανένα λόγο τους σταμάτησαν στην είσοδο του εργοστασίου και τους ενημέρωσαν ότι πλέον δεν είναι εργαζόμενοι.

Ακόμη μια «νέα» εταιρία ανέλαβε ξαφνικά την λειτουργία του εργοστασίου!!!!

Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι έρμαια των εργοδοτικών ορέξεων και επιδιώξεων αναγκάζονται να υπογράψουν συμβάσεις δανεισμού ή συμβάσεις ορισμένου χρόνου με την «νέα» εταιρία αλλιώς θα σταματήσουν να εργάζονται....

Το έχουμε ξαναδεί το έργο....

Ο κ. Λαυρεντιάδης δεν υπολογίζει για ακόμη μία φορά ούτε δικαστικές αποφάσεις, ούτε συμφωνητικά ούτε τον ίδιο τον Νόμο!!!

Δεν υπολογίζει τους εκατοντάδες εργαζόμενους οικογενειάρχες και νέα παιδιά, από τους οποίους στέρησε το 2016 την υγεία τους, την οικογενειακή τους γαλήνη, την δυνατότητα να προγραμματίσουν την ζωή τους.

Οι πληγές του 2016 είναι ακόμη ανοιχτές.....το μελάνι των δικαστικών αποφάσεων δεν έχει ακόμη στεγνώσει....

το θράσος της εργοδοσίας και των διευθυντών του εργοστασίου δεν έχει όρια...

Καλώ όλους τους πολιτικούς φορείς και παράγοντες του Νομού μας να αντιδράσουν απέναντι στην πρωτοφανή αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας του εργοστασίου.

Η Καβάλα δεν αντέχει να ξαναζήσει τις ίδιες καταστάσεις του παρελθόντος...

Καλώ όλους να μην γίνουν συμμέτοχοι σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά σκάνδαλα με θύματα εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τί συμβαίνει μέσα στο εργοστάσιο...

Όλοι γνωρίζουμε τί πρέπει να κάνουμε...

Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε για το καλό της τοπικής κοινωνίας...

Καλή χρονιά σε όλους ... με ήσυχη συνείδηση... έπεται συνέχεια...

 

Τάνια Ελευθεριάδου - βουλευτής Καβάλας

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments