......

ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ;

Στην πυροσβεστική υπηρεσία, κατόπιν πρόσκλησης βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας, Γιάννης Πρώιος κι άλλα μελη του ΔΣ και μέλη του συλλόγου για να καταθέσουν για τις πυρκαγιές στη Λίμνη Πετρών.

Μετά την κατάθεση ο αντιπρόεδρος συναντήθηκε με τον διευθυντή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εξέφρασε την συμπαράσταση του συλλόγου στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δήλωσε την συνδρομή του ΣΠΒ με ότι στοιχεία διαθέτει, ώστε να δώσουμε από κοινού ένα τέλος στο διαχρονικό οικολογικό έγκλημα που συντελείται στην προστατευόμενη περιοχή Νατούρα 2000. Το lehovonews24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΣΠΒ Νίκο Μούλα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Πρώιο οι οποίοι δήλωσαν σχετικά:
Γιάννης Πρώιος Αντιπρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας-Συμβάλλουμε στο έργο της Π.Υ.Π και χαιρετίζουμε τις ενέργειες που έχουν ως στόχο να μπεί ένα τέλος στο οικολογικό έγκλημα
”Ο σύλλογος προστασίας Βεγορίτιδας δήλώνει την ικανοποίηση του για τις ανακρίσεις που διεξάγει η πυροσβετική υπηρεσία Πτολεμαΐδας σχετικά με τις διαχρονικές πυρκαγιές στην προστατευόμενη περιοχή νατούρα 2000 στην λίμνη Πετρών. Δημόσια δηλώνουμε πως θα βοηθήσουμε με ότι στοιχείο διαθέτουμε και με ότι μας ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Συμβάλλουμε στο έργο της υπηρεσίας και χαιρετίζουμε τις ενέργειες αυτές που έχουν στόχο να μπεί ένα τέλος στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται διαχρονικά στην περιοχή μας.”
Νίκος Μούλας Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας -Θα πρέπει να επιβληθούν βαρύτατα πρόστιμα στους καταπατητές των καμένων εκτάσεων
”Αναμένουμε από την πυροσβεστική υπηρεσία Έδεσσας να ξεκινήσει την ίδια διαδικασία για τις πυρκαγιές των καλαμιώνων στη λίμνη Βεγορίτιδα και την τιμωρία των δραστών και καταπατητών. Για να σταματήσει αυτό το έγκλημα,θα πρέπει να επιβληθούν βαρύτατα πρόστιμα στους καταπατητές των καμένων εκτάσεων,έτσι ώστε να μην έχει καμμιά αξία η πυρπόληση των καλαμιώνων.”
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments