
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες. Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη 1η Φεβρουαρίου που θα διεξάγεται η Agrotica
Η έναρξη σειράς κινητοποιήσεων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής σύσκεψης των επιτροπών αγώνα των µπλόκων, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, χθες Κυριακή 19 Ιανουαρίου.
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ), συμμετείχαν και εκπρόσωποι αγροτών από τα υπόλοιπα μπλόκα ακόμα και της Κρήτης. Από αύριο, 21 Ιανουαρίου και για περίπου 10 ημέρες, θα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις με τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και όπως τονίστηκε από τη συμμετοχή των αγροτών θα εξαρτηθεί και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
«Αύριο, Τρίτη 21 Ιανουαρίου έχουμε συγκέντρωση με τρακτέρ σε κεντρικές πλατείες ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις ΔΥΟ . Επίσης την 1η Φεβρουαρίου θα διαμαρτυρηθούμε στην Θεσσαλονίκη όπου θα διεξάγεται η έκθεση Agrotica. Το βασικό μας αίτημα είναι να μην περάσει τίποτα από όσα προγραμματίζει η κυβέρνηση για την φορολόγηση των αγροτών», αναφέρει χαρακτηριστικά στον ΑγροΤύπο, ο Καρδιτσιώτης αγροτοσυνδικαλιστής, κ. Βαγγέλης Μπούτας.

Σχόλια - Facebook Comments