....

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

        -  Ζωγραφική, Κεραμική, Ψηφιδωτό, Χαλκογραφία, Fashion design και Ξυλογλυπτική Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με Ζωγραφική, Κεραμική, Ψηφιδωτό, Χαλκογραφία, Fashion design ή Ξυλογλυπτική.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν, να βελτιώσουν, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από μια από τις παραπάνω τέχνες, να μοιραστούν ευχάριστα με άλλους τον ελεύθερο χρόνο τους και στο τέλος να αποκομίσουν μια βεβαίωση παρακολούθησης.Image and video hosting by TinyPic

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για όλα τα τμήματα των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων και τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε οργανωμένους χώρους της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με εκπαιδευτές που διαθέτουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία.

Ζωγραφική: Διδάσκονται Ελεύθερο Σχέδιο (μολύβι, κάρβουνο, πένα),  ζωγραφική με τέμπερα, λάδι, ακουαρέλα.

Κεραμική: Διδάσκονται κατασκευή αγγείων (βάζα, πιατέλες, φωτιστικά), κατασκευή κεραμικών πλακιδίων, (καθρέπτες, κεραμικοί πίνακες)

Χαλκογραφία: Διδάσκονται κατασκευές επίπεδες και ανάγλυφες με φύλλο χαλκού και μπρούντζου. Διακοσμητικές συνθέσεις.

Ξυλογλυπτική: Διδάσκονται τεχνικές για κατασκευή ξυλόγλυπτων Αγιογραφιών και άλλων θεμάτων.

Fashion design:  Διδάσκονται ειδικά Προγράμματα για το Ένδυμα και για το Σχεδιασμό Μόδας.

Πληροφορίες καθημερινά από 9.00 το πρωί μέχρι 8.00 το βράδυ και το Σάββατο από 8.30 το πρωί μέχρι 14.00 το μεσημέρι, στο τηλ.  2382024434.

Εγγραφές στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, Παναγιωτάκη 13 (πρώην ΙΙ Μεραρχία Πεζικού, Περιοχή «Τσαλί» Γιαννιτσών).

Τηλ. 2382024434.

 

Σχόλια - Facebook Comments