....

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ “ΠΥΡΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ!

 

 

Κοντά στις δυόμισι χιλιάδες παρευρισκόμενοι τίμησαν με την παρουσία τους την μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο ΠΥΡΡΟΣ”.

 

Στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Κρ. Βρύσης, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, με κέφι, διάθεση και χορό υπό τους ήχους του κλαρίνου του Μάκη Τσίκου και με τα τραγούδια του κορυφαίου Γιάννη Καψάλη πραγματοποιήθηκε γλέντι με ξεφάντωμα – το οποίο λόγω βροχής σταμάτησε σχετικά πρόωρα - και σε άκρως κόσμια πλαίσια.

 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ.Σ., όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και μας έδωσαν δύναμη για τη συνέχεια. Δυστυχώς, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας. Ζητούμε γι’ αυτό, συγνώμη, στο κομμάτι που μας αναλογεί. Όλοι μας κάναμε το καλύτερο δυνατό για να περάσει ο φιλοξενούμενος κόσμος μια όμορφη βραδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στους χορηγούς, επαγγελματίες-επιχειρηματίες-εταιρείες που συνέδραμαν και, ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και στον Δήμο Πέλλας. Ελπίζουμε να σημειώσουμε ανάλογες επιτυχίες και μελλοντικά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Τσίκος, Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Ο Σύλλογος, πλέον, προετοιμάζεται εντατικά για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων που διεξάγεται στην Ηρωϊκή Πόλη της Νάουσας στις 9/7 και, στη συνέχεια, στην 1η Εμποροπανήγυρη Κρ. Βρύσης στις 11/7.

2022-07-07-002436 2022-07-07-002425

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments