......

ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ

 


 
Η ατμόσφαιρα που θα προσδώσουμε στο σαλόνι μας είναι πολύ σημαντική αν σκεφτούμε ότι εκεί περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μόνοι μας ή και παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα.


Ας δούμε πώς μπορούμε να δώσουμε στυλ σε σαλόνια μικρά ή μεγάλα:
Ζεστό σπίτι με φυσικό και τεχνητό φωτισμό:
Είναι σημαντικό το σαλόνι μας να είναι φωτεινό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερα το φυσικό φως του ήλιου κάνει τον χώρο μας ζεστό και πολύ περισσότερο τον κάνει να δείχνει μεγαλύτερος. Για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ειδικά για εσάς που έχετε μικρό σαλόνι, τολμήστε να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλινα τραπεζάκια σαλονιού και καθρέφτες μικρούς ή μεγάλους στους τοίχους, ώστε να διευκολύνεται τόσο το φυσικό όσο και το τεχνητό φως να διαχέεται στον χώρο.


Σαλόνι με ζωντανά χρώματα:
Αν είστε λάτρης των χρωμάτων, μην διστάσετε να τα τοποθετήσετε και στο σαλόνι σας πάντα με προσοχή και χωρίς υπερβολές. Τα ζωντανά χρώματα στα σαλόνια, ιδίως όταν κυριαρχεί το λευκό, το κρεμ ή το γκρι, βοηθούν το χώρο μας να είναι περισσότερο φωτεινός και του δίνουν εύκολα στυλ. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε και μερικά σε έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο ή το κίτρινο.


Rustic παραδοσιακό σαλόνι:
Μη φοβηθείτε τη rustic διακόσμηση που είναι πάντα κλασική και αγαπημένη. Επενδύστε λοιπόν σε ξύλινα πατώματα και έπιπλα και δημιουργείστε ένα ζεστό και χουχουλιάρικο σαλόνι.
Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε κουρελούδες σε ζεστά χρώματα, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί, και να γεμίσετε το χώρο σας με μικρά ή μεγαλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου που θα φέρουν φρεσκάδα στο σπίτι σας.


Ουδέτερες αποχρώσεις στο σαλόνι:
Αν είστε πιο απλοί σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση του σαλονιού, κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις και σε παστέλ χρώματα για τους τοίχους, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά. Έτσι θα πετύχετε μια αέρινη και ρομαντική διάθεση που θα σας ταξιδέψει.
Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα στο σαλόνι σας, θα το κάνουν να δείχνει περισσότερο ευρύχωρο και θα σας επιτρέψει να εντάξετε και πιο ογκώδη έπιπλα σε αυτό.


Αντιθέσεις:
Τολμήστε να εντάξετε αντιθέσεις στα σαλόνια. Χρώματα συμπληρωματικά όπως το μωβ και το κίτρινο ή το κόκκινο και το πράσινο σε τοίχους και έπιπλα θα δώσουν μια ποπ διάθεση στο χώρο σας. Δεν είναι όμως μόνο τα χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις, αλλά και τα υλικά. Εμπνευστείτε από το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης και συνδυάστε τα ξύλο με το μέταλλο στο σαλόνι σας.


Όταν λοιπόν ξεκινήσετε να ανακαινίζεται ή να διαμορφώνεται το καινούριο σας σαλόνι, αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και να βρείτε το στυλ εκείνο που ταιριάζει σε εσάς και στην προσωπικότητά σας. Εξάλλου, η διακόσμηση του σπιτιού μας μαρτυρά πτυχές του χαρακτήρα μας.
Επομένως, τολμήστε να εντάξετε σύγχρονες πινελιές στο σαλόνι σας και να συνδυάσετε με τον δικό σας τρόπο τα έπιπλα Welhome.gr.

Σχόλια - Facebook Comments