..

ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Υπό τον φόβο καταδίκης από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης πήρε πίσω τις δηλώσεις του περί «ελλειμμάτων» και «διαφθοράς» στον ΟΑΣΘ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Θόδωρος Καράογλου υπό τον φόβο καταδίκης από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης πήρε πίσω τις δηλώσεις του περί «ελλειμμάτων» και «διαφθοράς» στον ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το dailythess.gr μεταξύ άλλων δήλωσε εγγράφως ενώπιον του δικαστηρίου:

«Διευκρινίζω ότι η συνέντευξή μου αφορούσε το χρόνιο και γενικότερου κοινού ενδιαφέροντος πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που ταλανίζει καθημερινά τους συμπολίτες μας, χωρίς να στοχεύω στην επίμαχη περικοπή της να προσβάλλω προσωπικά τον κ. Παππά και τον κ. Παναγιωτίδη, στην θεσμική ιδιότητα των οποίων αναφέρθηκα και τους οποίους προσωπικά σέβομαι και υπολείπτομαι.

Συγκεκριμένα, ανακαλώ τα περί κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στον ΟΑΣΘ κατά το διάστημα που οι ως άνω μετείχαν στην διοίκηση του, κατά την περίοδο που ο ΟΑΣΘ περιήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο και τέθηκε σε εκκαθάριση εν λειτουργία» καταλήγει η δήλωση του.

Η υπόθεση αφορούσε σε δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Μακεδονία κατά την οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Καράογλου:

«Από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

Όπως σημειώνεται από τον ΟΑΣΘ «αρχικά στον κ. Καράογλου, εστάλη εξώδικη διαμαρτυρία, με την οποία του ζητήθηκε να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη δήλωση. Ωστόσο, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά επιχείρησε με έγγραφη απάντησή του να ισχυρισθεί ότι οι δηλώσεις του αποτελούν «διδάγματα κοινής πείρας», εμμένοντας ουσιαστικά σε όλες τις συκοφαντικές και προσβλητικές θέσεις του (κάνοντας μάλιστα, περαιτέρω, λόγο και για «οικονομική κατάρρευση του Οργανισμού»).

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments