....

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ. ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Π/Υ 200.000,00 €

Τη σύμβαση για τη συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών εθνικού οδικού δικτύου για το έτος 2018 από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, υπέγραψε Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά μαζί με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 200.000,00 € και χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους της Π.Ε. Πέλλας.

Αντικείμενο της μελέτης είναι οι εργασίες συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού του παλαιού και νέου Εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, περιλαμβάνεται στις παρεμβάσεις ο ηλεκτροφωτισμός των κόμβων στο τμήμα Μαυροβούνι – Γιαννιτσά (Καλής, Τριφυλλίου) όπως και των δύο χώρων στάθμευσης. Ακόμη, θα γίνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού σε σημεία του οδικού δικτύου που είναι εξίσου σημαντικά, σύμφωνα με την ιεράρχηση των αναγκών και προβλημάτων από την αρμόδια υπηρεσία.

Σε δήλωση της, στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε σχετικά: «Αντιμετωπίζουμε ένα σημαντικό πρόβλημα που είναι προτεραιότητα για εμάς και ανάλογης σημασίας για τις ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών, ιδιαίτερα το βράδυ. Κατανοούμε τα ζητήματα της καθημερινότητας και την ανάγκη συντηρήσεων των υποδομών. Για το λόγο αυτό ωριμάζουμε γρήγορα τις διαδικασίες, έχοντας πάντα ως ανασταλτικό παράγοντα τη γραφειοκρατία. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό και προγραμματισμό».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments