....

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ & ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ΕΡΓΟ

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την ένταξη του έργου «Βελτίωση Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας,

Τμήμα Παράκαμψης Χαλκηδόνας και Τμήμα Παράκαμψης Γιαννιτσών» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ως ενιαίο έργο.

 

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Τομεακός Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μετά από επαφές με στελέχη του γραφείου του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοϊδη απέστειλε νέα πρόταση ένταξης του έργου των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, ως ενιαίου έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, συνοδευόμενη από νέο τεχνικό δελτίο του έργου το οποίο και επισυνάπτεται.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι οι προσπάθειες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ένταξη του ενιαίου έργου των Παρακάμψεων θα συνεχιστούν με την ίδια αποφασιστικότητα, όπως έχει επισημάνει και ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας για τον οποίο το έργο αυτό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

 

Το επόμενο διάστημα ο κ. Θεοδωρίδης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για το θέμα αυτό.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments