....

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ «ΚΗΔΕΙΑ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Μπορεί ο τίτλος μας να είναι μακάβριος αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος για την (πρώην πια) Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Έδεσσας κ. Έφη Ταμβίσκου, εχθές το βράδυ προσκάλεσε σε «αποχαιρετιστήριο» τραπέζι – γεύμα τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς.

Πιο πολύ σαν κηδεία μας μοιάζει παρά σαν γεύμα αφού το όλο θέμα έχει τελειώσει, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Είναι αργά πια για δάκρυα και όσο γεύματα ή ανακοινώσεις συμπαράστασης κι αν βγουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Λυπούμαστε τους ανθρώπους που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Λυπούμαστε όμως και τους δημοτικούς «άρχοντες» που δεν προσπάθησαν όσο έπρεπε. Αυτό ας το θυμούνται κάποιοι στις 18 Μαίου 2014 (στις εκλογές της αυτοδιοίκησης).

Στην πρόσκληση αυτή απάντησαν 7 δημοτικοί αστυνόμοι. Παρά την επιθυμία της κ.Ταμβίσκου για μια αναμνηστική φωτογραφία αυτό δεν έγινε τελικά. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τη διάρκεια του γεύματος.

Να ρωτήσουμε: ποιος πληρώνει το τραπέζι στο κέντρο Καταρράκτες; Ή μήπως είναι κι αυτό μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου;

Σχόλια - Facebook Comments