....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

«Είναι νωρίς» απαντά στην Karfitsa ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος αναφορικά με το χρόνο της επίσημης ανακοίνωσης της συνεργασίας του Χάρη Καστανίδη με την Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε χτες με το Φώτη Κουβέλη και αποφασίστηκε η «συμπόρευση καθώς είναι αναγκαία ανασυγκρότηση του χώρου της ευρείας κεντροαριστεράς. Πρέπει να υπάρχει συμπόρευση των δυνάμεων του χώρου αυτού» τονίζει και υπογραμμίζει πως «θα δούμε πως θα γίνει η συμπόρευση».

Ο ίδιος διαψεύδει τις πληροφορίες πως αύριο στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς θα ανακοινωθεί η ένταξη του κ. Καστανίδη, σενάριο που τις τελευταίες ώρες «κυκλοφορεί» στα πηγαδάκια της Αγίου Κωνσταντίνου μετά τη γνωστοποίηση της συνάντησης Κουβέλη-Καστανίδη. Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι «οι βουλευτές του κόμματος ενημερώθηκαν για τη συνάντηση όχι από τους επιτελείς του αλλά από τους δημοσιογράφους» όπως λέει  συγκεκριμένος βουλευτής.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καστανίδης αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και ίδρυσε με τη Λούκα Κατσέλη την «Κοινωνική Συμφωνία». Μετά τις εκλογές του περασμένου Μαΐου το κόμμα δεν διεκδίκησε εκ νέου την ψήφο του κόσμου τον Ιούνιο. Η Λούκα Κατσέλη εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Καστανίδης παρέμενε πολιτικά «άστεγος».

* Η φωτογραφία προέρχεται από παλαιότερη κοινή εμφάνιση των κκ. Κουβέλη-Καστανίδη στο παρελθόν.

του Βαγγέλη Στολάκη

Πηγή http://www.karfitsa.gr

Σχόλια - Facebook Comments