....

ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΗ ΠΑΠΑ

tzitzikostas_edessa_01

Επιδόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου, με την οποία τέθηκαν σε αργία ο εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής και ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διοικητική λειτουργία της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με απόφασή του, ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στον Θεοφάνη Παπά, Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε :

«Απόλυτη προτεραιότητά μου είναι η θεσμική θωράκιση, καθώς και η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν θα επιτρέψω να δημιουργήσει προσκόμματα στην πορεία του έργου και τις υπηρεσίες που παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στους συμπολίτες μας, καμία υπόθεση, πόσο μάλλον υποθέσεις που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν επί νομαρχιακών διοικήσεων και σήμερα διερευνά η δικαιοσύνη.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, κατέστησα σαφές ότι δεν πρόκειται η Περιφέρειά μας να ξαναμπεί σε περιπέτειες, όπως επίσης και ότι προσωπικά δεν θα ανεχτώ οποιαδήποτε σκιά σε θέματα διαφάνειας, ενεργώντας πάντα άμεσα και εντός του πλαισίου που ορίζει ο νόμος.»

Σχόλια - Facebook Comments