....

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

IMG_9880

Επιχειρηματίες και σύμβουλοι Επιχειρήσεων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πέλλας και παραβρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ’’ στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013». Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Πέλλας με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και την ΕΤΑΕΠ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Πέλλας κος Βλαδίκας Γεώργιος και τόνισε τη δυναμική που μπορούν να δώσουν οι εξαγωγές στην οικονομία του Νομού Πέλλας

Μετέφερε παράλληλα και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνη Τσώτσου αναφέροντας την πεποίθησή του για την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από τους επιχειρηματίες του Νομού προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα αναπτυξιακή πορεία του Νομού Πέλλας με μοχλό την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων σε νέες αγορές.

Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Έργου της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Αθανάσιος Κακούδης που παρουσίασε όλα τα βασικά στοιχεία του προγράμματος όπως την ταυτότητα του προγράμματος, τους φορείς διαχείρισης αυτού, τις επιλέξιμες δαπάνες και ενέργειες, τις προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων, τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο, τόσο της υποβολής όσο και της υλοποίησης  του έργου τους εφόσον ενταχθούν, τις σημαντικές διευκολύνσεις του προγράμματος για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων καθώς και τα σημεία προσοχής για την ορθή υποβολή της πρότασης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση στην οποία απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Σουπιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Ευστράτιος Κοτσίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Γιαννιτσών κ. Αντώνης Κουτούδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Παναγιώτης Σαραφούδης, καθώς επιχειρηματίες και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Σχόλια - Facebook Comments