....

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ3!

ET3

 

Εμπλουτίζεται διαρκώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ελεύθερης ΕΡΤ3. Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Χριστίνα Σιγανίδου που μεταδόθηκε σήμερα, Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013, οι τηλεθεατές και οι χρήστες του διαδικτύου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις ειδήσεις στη νοηματική με το Θεόδωρο Μάρτζο.

Τα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων μεταδίδονται καθημερινά στις 13:00 και ολοκληρώνονται με την αθλητική ενημέρωση.  
Παράλληλα, νέες θεματικές εκπομπές μεταδίδονται αυτή την εβδομάδα, καθημερινά στις 19:30. Απόψε μεταδίδεται η θεματική για την Υγεία, «Εμβολιαστική κάλυψη στην Ελλάδα. Εμβόλια για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και λοιμώδη νοσήματα» με τη Λέλα Κεσίδου, αύριο η εκπομπή «Κοινωνική-Αλληλέγγυα Οικονομία» με τον Σταύρο Πανούση, την Πέμπτη η θεματική για τα «Διόδια» με τον Χρήστο Γιαννούλη, και την Παρασκευή ο «Λαβύρινθος» με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη ο οποίος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα με τίτλο «ΕΡΤ- Τέσσερις μήνες από το Μαύρο».
Την Κυριακή στις 11:00 μεταδίδεται η εκπομπή για την εβδομάδα που πέρασε με τον Δημήτρη Μακρή και τη Χριστίνα Σιγανίδου. Στην αθλητική ενημέρωση ο Γιάννης Δέλκος.
Την Πέμπτη στις 18:00, πριν από τη θεματική, μεταδίδεται πολιτιστικό μαγκαζίνο με το Θανάση Γωγάδη και την Ελένη Κουρτίδου.

Σχόλια - Facebook Comments