....

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΠ 2015-2020» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

CAP

 

Συνδιοργάνωση ημερίδας Θ. Τζάκρη και ΠΑΣΕΓΕΣ με θέμα «Η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ 2015-2020»

Μετά από συνεργασία της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτο Καραμίχα αποφασίστηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, στα Γιαννιτσά, με θέμα « Η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ 2015-2020».

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας, καθώς και ο προϊστάμενος του γραφείου της ΠΑΣΕΓΕΣ στις Βρυξέλλες κ. Γιάννης Κολυβάς, οι οποίοι και θα αναφερθούν στη νέα μεταρρύθμιση της ΚΑΠ για την περίοδο 2015-2020, θα δεχτούν ερωτήσεις από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και θα δώσουν διευκρινιστικές απαντήσεις.

Η κ. Τζάκρη, κατόπιν αιτήματος της οποίας και συνεργασίας με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ διασφαλίστηκε η διοργάνωση της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης στα Γιαννιτσά, δήλωσε ότι «η παρουσία όλων των αγροτών και κτηνοτρόφων σ’ αυτή την ενημερωτική ημερίδα κρίνεται αναγκαία, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για το νέο καθεστώς των ενιαίων ενισχύσεων και τα προγράμματα που θα εφαρμοστούν κατά τη νέα προγραμματική περίοδο και να επιλύσουν τυχόν απορίες τους για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ».-

Σχόλια - Facebook Comments