....

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΘΥΜΑΤΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

paidiki-pornografia

 

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Πορνογραφία ανηλίκων κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια».

Προηγήθηκαν καταγγελίες δύο ανήλικων και τεσσάρων ενήλικων γυναικών, στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με τις οποίες, από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ο 50χρονος, με απατηλά μέσα και ψευδή στοιχεία, πραγματοποιούσε λήψη βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο διαμέρισμά του, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ειδικότερα, ο 50χρονος, προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων και υποσχόμενος την επαγγελματική ανέλιξη των προαναφερόμενων γυναικών στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά και την απόκτηση υπέρογκων χρηματικών ποσών, τις έπειθε, παραπλανώντας τες να φωτογραφίζονται και να συμμετέχουν σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Επιπλέον, προκειμένου να γίνεται πιστευτός, ζητούσε από τις γυναίκες δημόσια έγγραφα με στοιχεία ταυτότητάς τους, προκειμένου να υπογράψουν τα υποτιθέμενα συμβόλαια με εταιρείες με τις οποίες δήθεν συνεργάζεται επαγγελματικά, καθώς επίσης παρουσίαζε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ψευδώς ως συνεργάτες του, διάφορα πρόσωπα, τα οποία ήταν ψεύτικα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του 50χρονου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οπτικοακουστικοί δίσκοι, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης, τα οποία περιέχουν πορνογραφικό υλικό.

ΠΗΓΗ: Seleo.gr News

Σχόλια - Facebook Comments