....

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

ATHL_1ATHL_2

 

Πανευρωπαϊκά μετάλλια από Εδεσσαία αθλήτρια – Συγχαρητήρια του ΤΟ.ΣΥ.Ν Έδεσσας.

Με αφορμή την απόκτηση δυο μεταλλίων, από την Εδεσσαία αθλήτρια Taekwondo, σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, Αντώνης Μπουρδάνης, έκανε την εξής δήλωση:

 

‘’Λένε όταν προσπαθείς κάτι καλό θα καταφέρεις. Και η νέα γενιά στον τόπο μας, το αποδεικνύει με πράξεις που τιμούν την Έδεσσα, ακόμη και Πανευρωπαϊκά.

 

Αξίζει να σταθούμε στις επιτυχίες της Ασπασίας Μούκα, της συντοπίτισσας αθλήτριας του Taekwondo, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε την δεύτερη και τρίτη θέση σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Διακρίσεις, που πέρα από τα μετάλλια, φανερώνουν την αγωνιστική διάθεση και την ανθρώπινη δύναμη που διαθέτουν οι νέοι, για την κατάκτηση επιτυχιών, που κάνουν γνωστή την Έδεσσα σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 

LAOS_KAI_KOLONAKI

 

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ένα μέσο έκφρασης της ανθρώπινης ψυχής, αλλά και ένα μέσο ανάδειξης των ανθρώπινων ικανοτήτων.

 

Και ως τέτοιο δίνει την πραγματική διάσταση στην νεανική διάθεση, που προσπαθεί να αγγίξει το τέλειο και τελικά καταφέρνει να το προσεγγίσει.

 

Η Ασπασία μας το απέδειξε έμπρακτα, γι΄αυτό και οφείλουμε να την συγχαρούμε δημόσια. Κάθε τέτοια επιτυχία, που δυστυχώς, περνά πολλές φορές απαρατήρητη από το σύνολο της κοινωνίας, λόγω των καθημερινών προβλημάτων, μας κάνει περήφανους και μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε στη ζωή, με ελπίδα, αισιοδοξία και περηφάνια.

 


 

Κυρίως όμως, με την απαίτηση προς την κοινωνία, να κοιτάξει περισσότερο προς τους νέους και να πιστέψει σ΄αυτους.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ασπασία και σε κάθε νέο αυτού του τόπου που προσπαθεί και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για ένα καλύτερο κόσμο.’’

 

 

Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν

Δήμου Έδεσσας

 

Αντώνιος Μπουρδάνης

Σχόλια - Facebook Comments