....

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

MILA

 

Οργάνωση συνάντησης για τα κριτήρια αναγνώρισης των Οργανώσεων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Τα κριτήρια της νέας ρύθμισης θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την σύγχρονη εικόνα της αγροτικής οικονομίας

Ενόψει της τροποποίησης των κριτηρίων αναγνώρισης των οργανώσεων παραγωγών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους βουλευτές, τους εκπροσώπους των ομάδων παραγωγών και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και φυσικά πρόσωπα σε σύσκεψη με θέμα την λειτουργία και τα Κριτήρια Αναγνώρισης των Οργανώσεων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 12:00 μ.μ στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (5ος όροφος), στο Διοικητήριο της Έδεσσας.

 

Λεπτομερέστερος τίτλος της συνάντησης είναι: «Αναγνώριση, Λειτουργία και Επιχειρησιακά Προγράμματα των Οργανώσεων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».

Πληροφορίες για την εκδήλωση δίνονται από το γραφείο τύπου της Π.Ε στο τηλ. 23813 51205. Εφόσον υπάρχουν γραπτές προτάσεις, μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail: pepellas1@gmail.com.

Σχόλια - Facebook Comments