....

ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΤ

kapsis-pantelis1

 

Καψής: Κάτω του 1 εκατ. ευρώ το μηνιαίο κόστος της ΔΤ

«Η ΕΡΤ της πολιτικής αυθαιρεσίας και της συνδικαλιστικής ασυδοσίας δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει», είπε ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής στην Βουλή,  κατά την συζήτηση τροπολογίας

Στην απάντηση του για το κόστος λειτουργίας της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης  ύψους 200 εκατ. ευρώ είπε χαρακτηριστικά, «ζήτησα από ειδικό διαχειριστή το εξοδολόγιο στους δύο μήνες λειτουργίας, έως 20 Οκτωβρίου το κόστος ανέρχεται σε 1.832.000 ευρώ. Από αυτά οι 500 χιλιάδες είναι επειδή δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην Αγία Παρασκευή. Άρα το μηνιαίο κόστος είναι κάτω του 1 εκατ. ευρώ και αυτό γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στο αρχείο».

Τέλος και απευθυνόμενος προς το ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής είπε «Είπατε ότι δεν υπάρχει πολυφωνία! Έλεος! Επειδή δεν πάτε εσείς; Μιλήσατε για διαφάνεια προσλήψεων. Ζήτησα από την ΠΟΣΠΕΡΤ να λάβει μέρος στις διαδικασίες προσλήψεων. Δεν το έκανε. Ζήτησα από την ΕΣΗΕΑ να ενημερώσω και δεν με φώναξε. Ο καθένας λέει ότι θέλει» και πρόσθεσε «με την τροπολογία παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων του μεταβατικού φορέα και το είχαμε πει από την αρχή ότι θα το κάναμε για όσο χρειαστεί. Στην αρχή μιλούσαν για ομηρία 2μηνων συμβάσεων και για εκβιαστική κατάσταση. Αυτά ανέφερε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια - Facebook Comments