....

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ»

BUTARIS

 

Μπουτάρης: «Θα το σκεφτώ πολύ εάν θα πάω στην παρέλαση»

 

Τη διαφωνία του για την πρόσκληση στη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που απηύθυνε η Περιφέρεια στη Χρυσή Αυγή, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην επιτροπή διαβούλευσης του δήμου. Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να καλούνται στελέχη της ΧΑ σε τέτοιες εκδηλώσεις εφόσον αποδεδειγμένα είναι εγκληματική οργάνωση. «Δεν υπάρχει για μένα καμία δικαιολογία, εφόσον η Βουλή σταμάτησε τη χρηματοδότηση προς τη Χρυσή Αυγή και οι μισοί από αυτούς είναι στη φυλακή. Είναι παντελώς απαράδεκτη η στάση της Περιφέρειας και θέλω να την καταγγείλω.»

Ο δήμαρχος  Θεσσαλονίκης πρόσθεσε ότι θα το σκεφτεί πολύ εάν τελικά θα δώσει ο ίδιος το παρών «Εγώ σαν δήμαρχος θα το σκεφτώ πάρα πολύ, αν θα είμαι στην ίδια εξέδρα μ' αυτούς», ενώ αναρωτήθηκε επίσης για το αν η Περιφέρεια μπορεί να αποσύρει την πρόσκληση προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής..

Από την πλευρά της πάντως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωσή της υπογράμμισε πως είναι υποχρεωμένη από το νόμο να προσκαλέσει όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο.

 

Σχόλια - Facebook Comments