....

Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΚΡΙΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗΣ!

manitakis5

 

Η τρόικα με ανέκρινε λες και ήμουν μαθητής!

Ο Αντώνης Μανιτάκης, πρώην υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη – εξομολόγηση περιγράφει τις στιγμές που έζησε ως υπουργός όταν ήταν υποχρεωμένος να διαπραγματεύεται με την τρόικα.

«Έφυγα με ένα αίσθημα τραγικότητας για τον τόπο» λέει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με το οποίο γίνονταν οι διαπραγματεύσεις και τον τρόπο με το οποίο αντιμετώπιζε η τροίκα την τότε κυβέρνηση αλλά και τις ιδεολογικές εμμονές, τους εκβιασμούς αλλά και την πεποίθηση της τρόικα ότι μόνο με βίαιο τρόπο θα μπορούσε η χώρα να «συνετιστεί».

Ο κ. Μανιτάκης περιγράφει ακόμα τις στιγμές που γονάτισε υπό το βάρος των διαπραγματεύσεων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν οι διαπραγματεύσεις. Αυτό που συνέχεια ζω και ξαναζώ είναι αυτές οι δύσκολες και τρομακτικές στιγμές των διαπραγματεύσεων. Οι διαπραγματεύσεις ήταν για μένα ένας εφιάλτης. Εφιάλτης, γιατί είχα ένα βάρος. Εφιάλτης, γιατί δεν είχα πείρα. Εφιάλτης, γιατί δεν σας το κρύβω ότι αισθανόμουν μόνος. Μόνος στην κυβέρνηση , ιδίως στις πρώτες διαπραγματεύσεις».

 

ΠΗΓΗ: http://www.karfitsa.gr

Σχόλια - Facebook Comments