......

ΈΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1 ΕΚ. ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΟΥ

ELLHNAS

 

Έλληνας μετανάστης κέρδισε 1 εκ. σε γερμανικό τηλεοπτικό σόου

Ένας 51χρονος Έλληνας της Γερμανίας, ο Γεώργιος Βαλαβάνης, με καταγωγή από την Σαμοθράκη, κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο μεγάλο τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Ημέρα της τύχης», που διοργάνωσε στο Μόναχο η γερμανική κρατική λοταρία SKL.

Όπως είπε, η πρώτη σκέψη που του πέρασε από το μυαλό ήταν ότι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί όλες του οι επιθυμίες. Ένα σπίτι για τον ίδιο και τη σύζυγό του και δύο διαμερίσματα για τους δύο του γιους. "Κάτι παραπάνω δεν χρειάζεται", σχολίασε. Δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει “κάθε μέρα στη δουλειά”. Εδώ και 28 χρόνια εργάζεται στη Daimler, όπως παλαιότερα ο πατέρας του και τώρα ο μεγαλύτερος γιος του. Παρόλα αυτά η αγορά νέου αυτοκινήτου δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Ο Γεώργιος Βαλαβάνης ξενιτεύτηκε το 1972 μαζί με την οικογένειά του με προορισμό τη Γερμανία. Η Στουτγάρδη, όπου ζει κι εργάζεται, έχει γίνει πλέον η δεύτερη πατρίδα του. Όπως είπε, “ποτέ δε μετάνιωσα που ήρθα στη Γερμανία”, τονίζοντας ότι “εδώ έχω δουλειά, κάτι που εκτιμά κανείς ιδιαίτερα σε εποχές σαν τη σημερινή”. Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα απαντά κατηγορηματικά: όχι, αλλά θα την επισκεφθεί οπωσδήποτε στις επόμενες διακοπές του.

 

Σχόλια - Facebook Comments