......

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΑΙΕΙ

DASKALA

 

Η δασκάλα της παρέλασης φοβάται για τη δουλειά της και βρήκε το γιο της να κλαίει

 

Η «καταιγίδα» των πικρόχολων σχολίων που ξέσπασε στις εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εντυπωσιακή παρουσία της ξανθιάς γυμνάστριας που συνόδευε τους μαθητές της του 61ου Δημοτικού Σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε αναστάτωση στη μικρή κοινωνία πέριξ του σχολείου αλλά και στην ίδια τη δασκάλα και την οικογένεια της.

Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν, όταν ο γιος της, που είναι 17 χρονών, είδε τα σχόλια για τη μητέρα του ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ ο σύζυγός της που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα του έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και sites. Μάλιστα, η ίδια,  βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται ακόμη και για τη δουλειά της.

Μιλώντας στην εφημερίδα Εspresso που επισκέφθηκε το σχολείο στα Σεπόλια, συνάδελφοι της ξανθιάς δασκάλας αλλά και γονείς μαθητών δηλώνουν σοκαρισμένοι για τα πικρόχολα σχόλια και την υπερασπίζονται, λέγοντας:

«Αυτό που έγινε με την Ελένη είναι απαράδεκτο. Πρόκειται για μια άριστη μητέρα και καλή νοικοκυρά που παλεύει για να ζήσει την οικογένειά της. Έπεσαν να την φάνε επειδή είναι όμορφη, εντυπωσιακή και γυμνασμένη. Πρόκειται για μια εξαιρετική δασκάλα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε. Είναι κρίμα να και άδικο να την χαρακτηρίζουν μπουζουκσού και νυκτόβια», προσθέτουν.

Και καταλήγουν: «Ορισμένοι ηθικοπλάστες θεώρησαν πως το ντύσιμό της ήταν προκλητικό και δεν κόλλαγε με την περίσταση. Αν όμως ξαναδούν τις φωτογραφίες και στη συνέχεια ρίξουν μια ματιά γύρω τους θα καταλάβουν πως τα σχόλιά τους ήταν  τουλάχιστον τραβηγμένα. Εμείς που την ξέρουμε, γνωρίζουμε πως ντύνεται με αυτό το  στυλ και στην καθημερινότητά της. Δεν έκανε κανένα έγκλημα.»

 ΠΗΓΗ: http://aftodioikisi.gr/

Σχόλια - Facebook Comments