ΤΖΑΚΡΗ: ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (VIDEO)
Τζάκρη: αντάρτικο για τον φόρο στην ακίνητη περιουσία
Η Θεοδώρα Τζάκρη, γνωστή για τις δηλώσεις της κατά των μνημονίων - στη συνέχεια τα ψηφίζει βέβαια, βγήκε πάλι σήμερα στο... αντάρτικο.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την έντονη διαφωνία της για τον φόρο των ακινήτων αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι ενδέχεται και να μην τον ψηφίσει αν επιχειρηθεί να περάσει χωρίς αφορολόγητα όρια. «Διαφωνώ με τον φόρο στην ακίνητη περιουσία, έτσι όπως επιβάλλεται. Επί της αρχής», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Τζάκρη.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «χωρίς αφορολόγητα όρια, χωρίς να προστατεύεται κανένας. Ο άνεργος στην Πέλλα και το Περιστέρι να χάνει το σπίτι του;».
Σύμφωνα με την κυρία Τζάκρη είναι σαν να κουρεύονται οι καταθέσεις που διοχετεύθηκαν στους πολίτες για την αγορά ακινήτων. «Χωρίς αφορολόγητα όρια και χωρίς να προστατεύεται κανένας ναι, μπορεί και να μην το ψηφίσω» είπε χαρακτηριστικά.
Απομένει να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά η αντίδραση της κυρίας Τζάκρη καθώς δεν είναι διόλου απίθανο να ψηφίσει το νομοσχέδιο, με το όπλο πάντα στον κρόταφο, όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ VIDEO.
{youtube}i7sXi65AV4w{/youtube}
ΠΗΓΗ:http://newpost.gr
Σχόλια - Facebook Comments