......

Π. ΚΑΨΗΣ: «ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ» (VIDEO)

KAPSISΠ. Καψής: «Από τον Σεπτέμβριο ζητάω να παρέμβει ο Εισαγγελέας» (Video)

 

Σφοδρή αντίδραση προκάλεσε η παραδοχή του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή στη Βουλή, ότι ζητούσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα στην ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο, την οποία μάλιστα συμπλήρωσε με την παραδοχή ότι οι προσλήψεις στο νέο φορέα είναι άδικες.

Με ένταση διακόπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η συνεδρίαση της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης, όταν ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής απάντησε από το βήμα της Βουλής για την επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

«Εάν δεν μπαίναμε στο κτίριο της Αγ. Παρασκευής, δεν θα καλυπτόταν η Προεδρία. Από τον Σεπτέμβριο ήδη εγώ ζητάω να παρέμβει ο Εισαγγελέας», παραδέχτηκε ο υφυπουργός, για να συνεχίσει λίγα λεπτά αργότερα με μία νέα παραδοχή, χαρακτηρίζοντας τις προσλήψεις στο νέο φορέα «άδικες» στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την διαφάνειά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καψής, δήλωσε: «Ήταν άδικες, γιατί ήταν με κοινωνικά κριτήρια, αλλά δεν έγινε ούτε ένα ρουσφέτι στις προσλήψεις. Και έχουν μείνει έξω άξιοι συνάδελφοι, αλλά ρουσφέτι δεν έγινε».

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Καψή «υπουργό των ΜΑΤ, των αστυνομικών επεμβάσεων και των Εισαγγελιών».

«Ήσαστε ο υπουργός του "μαύρου", του "κατάμαυρου", τώρα γίνατε και υπουργός των ΜΑΤ, των αστυνομικών επεμβάσεων και των Εισαγγελιών. Να χαίρεστε λοιπόν την ιδιότητά σας. Σας βάλανε να διεκπαιρεώσετε και δυστυχώς το κάνετε, μία από τις πιο βρώμικες επιχειρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην μεταπολιτευτική Ελλάδα», είπε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λαφαζάνης.

{youtube}tC9S-Ff8RrU{/youtube}

 

Read more: http://www.newsbomb.gr


Σχόλια - Facebook Comments