....

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο «ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ»‏

prostitution1Ποινικό αδίκημα στη Γαλλία ο «αγοραίος έρωτας»‏

 

1500 ευρώ θα πληρώνει όποιος συνευρίσκεται σεξουαλικά με ιερόδουλες στην Γαλλία , το διπλάσιο (3000 ευρώ) αν υποπέσει το ίδιο αδίκημα ενώ θα υποχρεώνεται να παρακολουθήσει και σεμινάριο ευαισθητοποίησης κατά της πορνείας , παρόμοιο με εκείνο για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ που παρακολουθούν όσοι συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα και έχει πολλές πιθανότητες να υπερψηφιστεί η ερωτική επαφή με εκδιδόμενες γυναίκες θεωρείται αδίκημα.

Το επίμαχο άρθρο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Γαλλία τόσο από τις πόρνες που φοβούνται ότι θα περιθωριοποιηθούν και θα γίνουν πιο ευάλωτες στην εκμετάλλευση εγκληματικών δικτύων όσο και από πολίτες που θεωρούν ότι μεταφέρεται η ποινική ευθύνη από τις ιερόδουλες στους πελάτες τους. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, μια ομάδα αντρών που υπέγραψαν ως «343 γουρούνια» καταδίκασαν με ανοιχτή επιστολή τους βουλευτές που «χώνουν την μύτη τους» στη σφαίρα του ιδιωτικού και «ψηφίζουν νόμους για την επιθυμία και την απόλαυση»: «Πιστεύουμε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να πωλούν ελεύθερα τα κάλλη τους, ακόμη και να το απολαμβάνουν. Αγαπούμε την ελευθερία, τη λογοτεχνία και την οικειότητα. Οταν το κράτος αρχίζει να αναλαμβάνει την ευθύνη των γεννητικών μας οργάνων και τα τρία βρίσκονται σε κίνδυνο… Σε αντίθεση με τους «σεξουαλικά ορθούς», σκοπεύουμε να ζήσουμε σαν ενήλικες» γράφουν στην επιστολή.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα χαρακτήρισε σκανδαλώδη και αντιδραστική την επιστολή και υπποστήριξε ότι ο πραγματικός στόχος όσων υπερασπίζονται την πορνεία,είναι η διατήρηση της ανδρικής κυριαρχίας και της γυναικείας υποταγής.

1500 ευρώ θα πληρώνει όποιος συνευρίσκεται σεξουαλικά με ιερόδουλες στην Γαλλία...

 

ΠΗΓΗ: http://www.aixmi.gr

Σχόλια - Facebook Comments