....

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

DHMARXEIO_SKYDRASΟ Δήμος Σκύδρας προάγει τον εθελοντισμό.

 

Η ανθρωπιά είναι ένα καθημερινό βίωμα που εκδηλώνεται με ποικίλες συμπεριφορές και διάφορους τρόπους. Ένας απ΄αυτούς είναι ο εθελοντισμός. Είναι η άδολη, προσμέτρητη προσφορά προς τον συνάθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον. Είναι ένα από ΄αντίδοτα και μια ανταπό-κριση στην κρίση που μας στοιχειώνει καθημερινά κι ανελέητα.

Ο Δήμος Σκύδρας στην προσπάθειά του για την προαγωγή του εθελοντισμού δημιουργεί ειδικό σύνδεσμο (link)στην ιστοσελίδα του, www.skydra.gr, μέσα από τ’ οποίο θα υπάρχει δυνατότητα:1) ν΄αναδείξουν το έργο τους οι εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής ώστε να λειτουργήσει το έργο τους ως παράδειγμα, 2)να συμπληρώσουν οι συμπολίτες μας το ειδικό έντυπο συμμετοχής σ΄εθελοντικές δράσεις που θα υποστηρίξει ο Δήμος μας, 3)να καταγράφονται και να δημοσιοποιούνται ιδέες, προτάσεις, ανταλλαγές εμπειριών, πληροφορίες κι οτιδήποτε σχετικό με τον εθελοντισμό.

Ας τονιστεί ότι, . Αρμόδιοι: Μελέτης Χριστόπουλος 2381351866, Νικόλαος Φιλούκατζης 2381351867, Δημήτρης Αλεξανδρίδης 2381351802.

Σχόλια - Facebook Comments