......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΟΕΟ;

diloseis_giaannouΚάποιος έχει «χάσει την μπάλα» ή έτσι μας φαίνεται; Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στα όσα κάνει η δημοτική αρχή. Όσο φαίνονται πιο κοντά οι εκλογές της αυτοδιοίκησης τόσο τα λάθη πληθαίνουν. Ξεκινώντας από τη γενικότερη κατάσταση της πόλης, μπορούμε να πούμε ότι όντως τα πράγματα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το θέμα με τα αδέσποτα είναι στο μηδέν. Καθημερινά είναι τα παράπονα συμπολιτών μας για επιθέσεις από αδέσποτα αλλά και για τα περιττώματα που αφήνουν στα πεζοδρόμια. Εδώ φταίνε όμως και όσοι έχουν κατοικίδια και δεν φροντίζουν να μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων τους, όπως ο νόμος ορίζει.

Το ίδιο και η καθαριότητα. Κάτι δεν πάει καλά και εκεί ή μάλλον δεν υπάρχει σωστός συντονισμός.

Η μπάλα όμως έχει χαθεί και στο κυκλοφοριακό, όπου είναι ένα μαρτύριο πια να κυκλοφορείς με αυτοκίνητο στην Έδεσσα. Εκτός του ότι πολλοί οδηγοί δεν έχουν παιδεία, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από πουθενά.

LAOS_KAI_KOLONAKIΜπορεί τα οικονομικά του Δήμου να έχουν συμμαζευτεί όμως εμείς οι απλοί πολίτες βλέπουμε και βιώνουμε την καθημερινότητα.

Η αγορά της πόλης έχει ερημώσει. Εδώ θα μπορούσε να κάνει παρεμβάσεις ένας Δήμος. Μας λένε ότι έχουν επενδύσει στον τουρισμό όμως τουρίστα δεν βλέπουμε ούτε με τα κιάλια.

Το αναψυκτήριο σύμβολο της πόλης το Τημενιδών έκλεισε γιατί είπαν πως θα ανακαινιστεί. Άραγε σειρά έχει το κέντρο των Καταρρακτών όπως ακούγεται;

Με το Ξενία τι γίνεται κ.Δήμαρχε; Με το αναψυκτήριο στο Κιουπρί; Με τον Μ.Αλέξανδρο; Με τα πάρκα; Με τα δημοτικά διαμερίσματα;

Γιατί δεν γίνονται σοβαρές κινήσεις υποστήριξης της αγοράς;

Μας φέρατε διάφορους να μας πούνε τι γίνεται στον τόπο τους και τίποτα δεν γίνεται στην Έδεσσα.

Φέρνετε ειδικούς συνεργάτες (που δεν λέμε μπορεί να είναι χρήσιμοι αλλά από πού λεφτά;) που δεν έχουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Αν και θα δούμε από τη συνεδρίαση της Δευτέρας (για τον προϋπολογισμό) πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Και καλά θα είναι οι όποιοι ειδικοί συνεργάτες να μην επιλέγονται κομματικά!

Για να μην πούμε τι γίνεται κάθε φορά με τα δίμηνα. Κάθε φορά ένας σκασμός αιτήσεις κατατίθενται από άνεργους συμπολίτες μας που θέλουν να δουλέψουν για δυο μήνες και εσείς πάλι παίρνετε τους δικούς σας. Ναι ξέρουμε ότι είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια σας αλλά όχι και έτσι.

Τώρα αν θα γίνει εργοτάξιο η πόλη της Έδεσσας την άνοιξη, όπως ισχυρίζεστε… αυτό είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός αφού πολύ καλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ευρώ στα υπουργεία. Φυσικά για κονδύλια από την Ευρώπη ούτε λόγος…. Γιατί εκεί πρέπει κάποιος να πάει και να τα κυνηγήσει!

Τα προεκλογικά όργανα ακόμα δεν ακούγονται στην Έδεσσα. Όσο για τα ονόματα που ακούγονται ότι θα είναι υποψήφιοι (δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι) ακόμα είναι νωρίς να γράψουμε κάτι.

Σχόλια - Facebook Comments