....

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ PHILOXENIA 2013 (ΒΙΝΤΕΟ)

IMG_1947IMG_1946Κατά την επίσκεψή μας στην έκθεση philoxenia 2013 στη Θεσσαλονίκη επισκεφτήκαμε το περίπτερο της Π.Κ.Μ. όπου διαπιστώσαμε ότι το περίπτερο δεν έμοιαζε ότι ήταν της κεντρικής Μακεδονίας διότι όπως θα δείτε και στο βίντεο η επιγραφή του περιπτέρου έγραφε “Very Macedonia” στα Ελληνικά όμως δεν υπήρχε επιγραφή.

Υπήρξαν αρκετές επισημάνσεις από τους επισκέπτες οι οποίοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με όλη την εικόνα την οποία αντίκρισαν, δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή αναφορά στον μεγάλο Έλληνα Μακεδόνα στρατηλάτη.

Σήμερα πήραμε και email από την περιφέρεια η οποία αναφερόταν για την βράβευση του περιπτέρου της. Και αναρωτιόμαστε με ποίο κριτήριο έγινα αυτή η βράβευση;

Μήπως με το κριτήριο του κόστους γιατί ακούσαμε ότι το κόστος του ήταν υπερβολικό.

Ο Δήμος Έδεσσας ήταν απών όμως η τουριστική Α.Ε. έκανε την παρουσία της με εξαιρετικά εδέσματα (για τα οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό της) για το τσίπουρο των επισκεπτών και επίσης υπήρχαν και υπάλληλοι της ΔΗ.ΚΕ.Δ.Ε. οι οποίοι διένειμαν τουριστικά φυλλάδια στους διερχόμενους επισκέπτες.

IMG_1958IMGP0360Το περίπτερο επισκέφτηκε κατά την διάρκεια της παρουσίας μας ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης ο οποίος γεύτηκε τους εξαιρετικούς μεζέδες και το εύγευστο τσίπουρο Εδέσσης.

 

 

TASOS_VIDEO_2

Παρακολουθείστε το βίντεο.

{youtube}AB7VEJzBAh0&feature=youtu.be{/youtube}

Σχόλια - Facebook Comments