....

ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΦΩΤΟ)

NAOYSA_SXOL_1Δυναμικό συλλαλητήριο μαθητών και γονέων για την έλλειψη πετρελαίου στα σχολεία του Δήμου Νάουσας

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Δυναμικό συλλαλητήριο με μεγάλη συμμετοχή των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του διευρυμένου Δήμου Νάουσας αλλα και των γονιών τους, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Καρατάσου.

Αιτία η δραματική κατάσταση στην οπ οία έχουν περιέλθει το σύνολο των σχολείων του διευρυμένου δήμου, με την έλλειψη πετρελαίου.

NAOYSA_SXOL_2 Στην πλατεία Καρατάσου μίλησαν κυρίως  εκπρόσωποι γονέων και κηδεμόνων σχολείων , ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Μανόλης Γαλίτης πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου, στην ομίλα του τόνισε πως δεν είναι δυνατόν στο τέλος Νοέμβρη, με θερμοκρασίες κάτω από τους 10 βαθμούς τα παιδιά να βρίσκονται στο σχολείο για μάθημα! Δεν θα τα’ αφήσουμε να αρρωστήσουν. 
«Απαιτούμε να στείλει το υπουργείο αμέσως χρήματα για το πετρέλαιο. Να μην χαθεί ούτε μία ώρα διδασκαλία ς λόγω του κρύου. Δεν σκοπεύουμε να πληρώσουμε την θέρμανση ούτε ένα ευρώ αν αυτός είναι ο σκοπός τους. Δεν δεχόμαστε ούτε φιλανθρωπίες από χορηγούς και επιχειρήσεις. Θέλουμε παιδεία δημόσια και δωρεάν για όλα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

NAOYSA_SXOL_3 Θυμίζουμε πως σήμερα Τετάρτη τα σχολεία του διευρυμένου Δήμου Νάουσας παρέμεινα κλειστά μετά από απόφαση του δημάρχου Τάσου Καραματζού.

 

ΠΗΓΗ: http://www.naousanews.gr/

Σχόλια - Facebook Comments