......

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

EPIMELHTHRIO_PELLAS_LOGOΣκέφτεσαι να κάνεις στροφή στις Εξαγωγές;

Θέλεις να εξετάσεις την εναλλακτική λύση της εξωστρέφειας για την επιχείρησή σου;

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες τις κρίσεις μέσα από τις Εξαγωγές;

 

Το Επιμελητήριο Πέλλας είναι δίπλα σου!!!

 

Το Επιμελητήριο Πέλλας έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών – μελών του και έχει εκδώσει με τη χορηγία της Singular Logic και τη συνεργασία της Global Greece τον «Οδικό Χάρτη Εξαγωγών», ένα εύχρηστο και ολοκληρωμένο εργαλείο για τα μέλη του.

Πρόκειται για ένα έντυπο που δίνει τις διαδρομές για να βοηθήσει τον εξαγωγέα στα βήματά του, που δίνει την πηγή των απαντήσεων για το πώς θα αρχίσει τις εξαγωγές ή πώς θα βελτιώσει την εξωστρέφειά του, δίνει την πηγή της πληροφόρησης για θέματα αγορών του Εξωτερικού, για κριτήρια επιλογής αγορών, για αντιπροσώπους, για Νομικές πληροφορίες, για μεταφορικές δυνατότητες, τελωνεία, δασμούς κ.λ.π.

LAOS_KAI_KOLONAKIΕίναι ένας μοναδικός, πρακτικός οδηγός ανεύρεσης ειδικών εμπορικών πληροφοριών για εξαγωγείς, ώστε για να ερευνήσουν και να εντοπίσουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται στο διεθνές περιβάλλον.

 

Αγαπητοί Επιχειρηματίες,

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας για να παρακολουθήσετε την αναλυτική παρουσίαση του «οδικού χάρτη Εξαγωγών».

 

Ο Πρόεδρος

 

Ιορδάνης Τσώτσος

 

Σχόλια - Facebook Comments