....

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

KALANDA_2Γιορτινή ατμόσφαιρα, με ευχές και χαρούμενες μουσικές, παραδοσιακά κάλαντα, φιλαρμονικές μπάντες, χορωδίες και τριγωνάκια, επικράτησε σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου σύλλογοι, όμιλοι και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, η ευχή μας είναι μία: η ελπίδα να γίνει πραγματικότητα. Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα νέα παιδιά, ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα μας. Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι, με προσήλωση στον κοινό στόχο. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και δύναμη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

KALANDA_3Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήταν η Μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Λύκειο Ελληνίδων, η η Μπάντα του Δήμου Λαγκαδά, ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», η χορωδία της ΚΝΕ, ο Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης και η Μπάντα της Αστυνομίας.

BROUKLHS_2

Σχόλια - Facebook Comments