....

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΙΑ

IMG_2926IMG_3009IMG_3032IMG_2893IMG_3012IMG_2864

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Πέλλας. Παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στον ποταμό Λουδία, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου.

Τέσσερις νεαροί κολυμβητές έπεσαν στα ήρεμα αλλά παγωμένα νερά του Λουδία για να πιάσουν τον σταυρό, μεταξύ αυτών και δύο κωπηλάτες του Ν.Ο. Γιαννιτσών.

Μετά την τελετή ακολούθησε μια σύντομη και λιτή τελετή για την καθιερωμένη κοπή της πίτας την οποία παραδοσιακά κάνουν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο Πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Γιαννιτσών ως οικοδεσπότες της τελετής.

Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος θεοδωρίδης, η περιφεριακή σύμβουλος Μαρία Καράμπελα, οι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών Γιώργος Τόσιος, Κρύας Βρύσης Χρήστος Πασσαλής, Μεγ. Αλεξάνδρου Στέφανος Τοπάλογλού, Πρασίνου & Καθαριότητας Γιώργος Ανδρεάδης, Οικονομικών Λάκης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας Μιχάλης Παναγιωτίδης, ο Δημ. Σύμβουλος Δημήτρης Στεργιούλας, ο Διευθυντής του Δήμου Πέλλας Στάθης Καστερίδης, η πρώην Βουλευτής Πέλλας Πόπη Φουντουκίδου, ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο Διοικητής Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέτρος Περδικάτσης, ο εκπρόσωπος του Στρατού, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, ο Αναπλ. Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γιαννιτσών Εδέσσης Αλέξανδρος Βουδρισλής, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού ομίλου Γιαννιτσών ''Η ΠΕΛΛΑ'' Γιώργος Δόντσιος.

BROUKLHS_2

Σχόλια - Facebook Comments