....

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Δωρεάν διακοπές ή διακοπές με το χαμηλότερο κόστος. Έξυπνες λύσεις για φθηνά ταξίδια στην εποχή της κρίσης. Αφιερωμένο σε όλους τους περιηγητές, σ’ αυτούς που προσαρμόζονται στο καινούργιο, που παραμένουν εραστές της απόδρασης, της αναζήτησης,της περιπέτειας. 

Στο

Πετάξτε με έκπτωση έως 30% σε προορισμούς του εξωτερικού

 


Κάνετε κράτηση μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου στην Aegean Airlines για πτήσεις του εξωτερικού και κερδίστε χρήματα στην τσέπη σας από την γενναία έκπτωση. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις έως και 30% για πτήσεις στο εξωτερικό από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω. Αναζητείστε τις προσφορές και δείτε αναλυτικά από/προς μπορείτε να απογειωθείτε φθηνά.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από και προς προορισμούς εξωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 20/01/2014 για πτήσεις από 10/02/2014 έως και 30/06/2014.
Εξαιρείται το διάστημα 11/04/2014 – 29/04/2014.
Έκπτωση 20% κατά τη περίοδο 10/02/2014 – 09/03/2014.
Έκπτωση 30% κατά τη περίοδο 10/03/2014 – 30/06/2014.
Οι προορισμοί είναι:
Από/προς Αθήνα-Αμπου Ντάμπι, Βαρκελώνη, Βυρηττό, Βελιγράδι, Βερολίνο, Μπέρμπιγχαμ, Βρυξέλλες, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κάιρο, Κοπεγχάγη, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Αμβούργο, Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Λάρνακα, Λονδίνο, Λυών, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Μασσαλία, Μιλάνο, Μόσχα, Μόναχο, Νάντη, Πάφος, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Σόφια, Αγία Πετρούπολη, Ζυρίχη.
Από/προς Θεσσαλονίκη- Βερολίνο, Βρυξέλλες, Κολωνία, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αννόβερο, Κίεβο, Λάρνακα, Μόσχα, Μόναχο, Νυρεμβέργη, Παρίσι, Ρόστοφ, Αγία Πετρούπολη, Στουτγάρδη, Τελ Αβίβ.
Από/προς Ηράκλειο-Βερολίνο, Βιέννη, Μπορντό, Βρυξέλλες, Ντνιπροπέτροβσκ, Ντόνετσκ, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο, Κίεβο, Λάρνακα, Λυών, Μασσαλία, Μόσχα, Παρίσι, Αγία Πετρούπολη, Ζυρίχη.
Από/προς Καλαμάτα-Ντίσελντορφ, Μόσχα, Μόναχο, Παρίσι, Στοκχόλμη.
Από/προς Κέρκυρα- Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόσχα, Μόναχο.
Από/προς Ρόδο- Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Κίεβο, Λάρνακα, Μόσχα, Μόναχο, Παρίσι, Αγία Πετρούπολη.
Από/προς Κω-Μόσχα.

Η έκπτωση 20% και 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20 & 30%.
Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

 

http://www.doreandiakopes.com

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments