....

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΥ ΜΠΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΈΙΤΖ: «ΖΩ, ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΩ» (VIDEO)

BILLY-BOΤη δεκαετία του ’80, ο ιός του Έιτζ θέριζε παγκοσμίως και αποτελούσε κύριο θέμα συζήτησης. Στην Ελλάδα, το πιο γνωστό θύμα της ασθένειας, ήταν ο κορυφαίος σχεδιαστής της εποχής Μπίλι Μπο.

Ο γοητευτικός δανδής, που ξεκίνησε από τον Πειραιά με όνειρα και φιλοδοξίες για να κατακτήσει τον κόσμο, είχε κουραστεί από το καθημερινό κυνήγι των παπαράτσι. Στις εφημερίδες γράφονταν συνεχώς ψευδή, ανακριβή ρεπορτάζ και συκοφαντίες για τον ίδιο και την οικογένειά του.

familyΠριν χάσει τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό, ο Μπίλι Μπο τηλεφώνησε από την Αμερική στη δημοσιογράφο Λένα Ζαννιδάκη, να της δώσει μια τελευταία συνέντευξη. Την είχε διαλέξει, επειδή του είχε συμπεριφερθεί με ήθος στα ένδοξα χρόνια της καριέρας του. Η συντάκτρια του Ταχυδρόμου δέχθηκε και όταν επέστρεψε τον συνάντησε. «Ζω», της είπε. «Πείτε ότι ζω».

Αυτό ήθελε ο Μπίλι Μπο να γραφτεί, δίνοντας μια συγκλονιστική συνέντευξη, εμφανώς «κουρασμένος» από το Έιτζ. Για αυτή τη συνέντευξη, η δημοσιογράφος τιμήθηκε από το ίδρυμα Μπότση, για τη γενναιότητα και την ευπρέπεια στον χειρισμό του θέματος.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

mixanitouxronou.gr/

Σχόλια - Facebook Comments