....

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

THEODORIDHS_STO_TMHMA_METAFORON_GIANNITSAΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρών στον αγιασμό του Τμήματος Μεταφορών & Επικοινωνιών Γιαννιτσών

Σήμερα το πρωϊ πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών με τον καθιερωμένο αγιασμό στα νέα γραφεία της υπηρεσίας, στη Δημοτική Κοινότητα Νέου Μυλοτόπου. Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κύρρου κ. Παύλος Τσαβαλάκογλου και στελέχη της υπηρεσίας. Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας της περιοχής Πατέρας Γεώργιος Κωτίδης.

 

MHLIONHΣτο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. Χρήστου Νιστέλκα στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Είναι σημαντικό και αξίζει να τονιστεί ότι η Π.Ε. Πέλλας είναι από τις λίγες Περιφερειακές Ενότητες σε όλη την Επικράτεια, που διαθέτει γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών εκτός της έδρας. Η εξέλιξη αυτή είναι απότοκος των συντονισμένων ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και ευκολότερα οι πολίτες του Δήμου Πέλλας.

 

Ο κ. Θεοδωρίδης μετά το πέρας της τελετής συνεχάρη τα στελέχη για τη συνεργασία τους και για τις προσπάθειες εξυπηρέτησης των πολιτών, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Διευθυντή κ. Νιστέλκα και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Σχόλια - Facebook Comments