....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ KOPLING

PROGRAMMA_kopling1_STO_DHMO_EDESSASΣτο Δημαρχείο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιάννου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στο Castrop Rauxel κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη, τον Διευθυντή του Προγράμματος Εκπαίδευσης Kolping Bidungswerk κ. Meinolf Melcher, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του προγράμματος κα Elisabeth Christians, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων κ. Δανάη Τριγωνάκη και την Ταμία του Συλλόγου κ. Μαρία Παππά.

Ο Δήμος στηρίζει την συνεργασία του προγράμματος με το Σύλλογο καρκινοπαθών, που ήδη έχει απτά αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας δήλωσε σχετικά «Ο κ. Παπαδόπουλος έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον τόπο του και είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, που συνεργαζόμαστε με δικούς μας ανθρώπους που ζουν και δημιουργούν στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα Kopling έχει ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα και αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει στην περιοχή του Δήμου Έδεσσας.

auto_semerΘέλω επίσης να τονίσω ότι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών έχει αναπτύξει σημαντικές δράσεις σε πολλούς τομείς και αποτελεί στολίδι για τον τόπο. Μέσα από το πρόγραμμα Kopling και τις άλλες του δραστηριότητες παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο. Εύχομαι καλή δύναμη στους συντελεστές των δράσεων του Συλλόγου για να συνεχίσουν τη μεγάλη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία».

Σχόλια - Facebook Comments