....

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

DHMARXEIO_PELLASΙδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πέλλας συγκέντρωσε τρόφιμα και παιχνίδια για περισσότερους από 450 συνδημότες μας, δίνοντας μια μικρή ανακούφιση σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αρωγοί στην προσπάθεια κοινωνικής ευαισθησίας του δήμου στάθηκαν για ακόμη μια φορά σχολεία, επιχειρήσεις, ομάδες εθελοντών, σύλλογοι, δημοτικές επιχειρήσεις αλλά και δεκάδες πολίτες.

familyΟ Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του Δήμου προσφέροντας είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημα τους, είδη πρώτης ανάγκης στηρίζοντας αδύναμες οικονομικά οικογένειες. «Ευχαριστώ όλους όσους μέσα από τέτοιες δράσεις δίνουν παράδειγμα αλληλεγγύης ευαισθησίας και προσφοράς στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε μέσο οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες».

Σχόλια - Facebook Comments