....

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ - ΜΕΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

KOPH_PITAS_KDAP_2014_2KOPH_PITAS_KDAP_2014_3KOPH_PITAS_KDAP_2014_4

 

KOPH_PITAS_KDAP_2014_1

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΣΤΑΜΚΟ

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στα Γιαννιτσά, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, με τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου, η οποία, βελτιώνεται και αναπτύσσεται συνεχώς προς όφελος των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και των υπηρεσιών που τους προσφέρονται.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Ηλιάνα Λαγομάτη, με τη σειρά της ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κ. Γεώργιος Τόσιος, ενώ χαιρέτισαν κι εξέφρασαν τις ευχές τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κ. Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Προϊστάμενος του Κέντρου, Κοινωνικός Λειτουργός κ. Μάκης Ασταρτζής. Παραβρέθηκαν επίσης το προσωπικό, τα παιδιά και γονείς των παιδιών, αλλά και μέλη του Συλλόγου Φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

familyΤο τυχερό φλουρί της πίτας έτυχε ο μαθητής του Κέντρου Χρήστος Παπαδόπουλος.

Σχόλια - Facebook Comments