....

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ», ΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΡΟΥ

Είκοσι χρόνια μετά το «κύριος ΤΙΠΟΤΑ» στο δήμο Αθηναίων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος βάλθηκε να κάνει δώρο και στη Ρένα Δούρου.


Οι άκρως σεξιστικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε κατά  της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, έδωσαν την ευκαιρία στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να βγει στην αντεπίθεση και να ενισχύσει έτσι την υποψηφιότητα της.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγόρησε τη Ρένα Δούρου ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας. «Παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία».
Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα» με τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου, «ο σεξισμός είναι εδώ από καιρό», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου έχει κάποια θύματα που είναι πιο εύκολα. Αυτά είναι οι γυναίκες» ανέφερε η κ. Δούρου απαντώντας στη χθεσινή δήλωση του κ. Πάγκαλου.
«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έρχεται από μία παράδοση, που στο κόμμα του, τις γυναίκες τις λένε καλτσοδέτες» σημείωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και πρόσθεσε:
«Κάποιες γυναίκες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω, όπως οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οκτώ μήνες τώρα. Αυτές είναι το πρότυπό μου».

ΠΑΣΟΚ: ξεπέρασε πια κάθε όριο η κομματική της εμπάθεια

«Η κομματική εμπάθεια της κυρίας Δούρου ξεπέρασε πια κάθε όριο», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής.  
Στην ανακοίνωση του κόμματος τονίζεται ότι η κα Δούρου δεν μπορεί να ξεχνά ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που κατοχύρωσε νομοθετικά την ισότητα των φύλων, ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που αναβάθμισε τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική και στους θεσμούς, ενώ υπενθυμίζει ότι τις σεξιστικές αναφορές που δέχθηκε τις καταδίκασε χθες τόσο ο Εκπρόσωπος Τύπου, όσο και ο Τομέας Γυναικών του ΠΑΣΟΚ.
«Σε καμία περίπτωση όμως, δεν δεχόμαστε τις απαράδεκτες επιθέσεις της, που κινούνται στην ίδια ακριβώς λογική με αυτούς που κατηγορεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Και με την ευκαιρία ας εξηγήσει πως, εν μέσω κρίσης, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ίδια προσωπικά διεξάγουν μια προκλητικά πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, ενώ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός» καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

 

http://www.airetos.gr/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments