....

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΧΑΣΕ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ



Παίζοντας με μια από τις  καλύτερες ομάδες των ομίλων της Α2 Γυναικών, και διεκδικητή της ανόδου, την Ελπίδα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου ηττήθηκε με 0-3 σετ. Η πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα της Ελπίδας, η οποία πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες για πολλά χρόνια, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από τις γυναίκες του Ίκαρου και «χτύπησε» το παιχνίδι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Από την άλλη η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Έδεσσας παίζοντας με ελλείψεις, αντιστάθηκε στην ασφυκτική  πίεση που εφάρμοσαν οι φιλοξενούμενες, κατάφεραν να περιορίσουν ως ένα σημείο την ορμή του αντιπάλου, κάτι που δεν ήταν αρκετό απέναντι στις έμπειρες  παίκτριες της Ελπίδας. Το τελικό αποτέλεσμα  βρήκε δικαία νικήτρια, την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κορίτσια της Έδεσσας παρουσίασαν βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα και άφησαν υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεα, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.   
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Σταυρίδου, Τοτίδου, Χρήστου, Μαλελή, Πορτοκαλίδου, Παπαδοπούλου,  Παπαγιάννη (λ), Τερζόγλου (λ), Μποζίνη, Καρτσαμάρη, Κυβελίδου, Μιμιλίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη, Αρμουτσή, Στεργιάκη (λ), Δάκου (λ), Ταυλίκου, Πυργιώτη, Δουμπάρατζη, Σκουλούδη, Τσιουκάλα, Βασιλειάδου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments