....

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΈΔΕΣΣΑΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «FLIGHT AND CONNECT TOURISM» (VIDEO PHOTOS)

Η Αερολέσχη Έδεσσας διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν το διασυνοριακό πρόγραμμα «FLIGHT AND CONNECT TOURISM», το οποίο υλοποιεί, σε συνεργασία με την Association Aeroclub “MIRKO TODOROVSKI” s.Logovardi BITOLA της F.Y.R.O.M., στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του I.P.A. Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» 2007-2013

Οι εκδηλώσεις έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6-12-2015 στην Πλατεία Στουγιαννάκη της Έδεσσας και στην αίθουσα του Μεγάρου Χατζηγιάννη .

Την Κυριακή το βράδυ έγινε η παρουσίαση το πρόγραμμα «FLIGHT AND CONNECT TOURISM», από το οποίο αγοράστηκε το νέο ανεμοπλάνο, το μηχάνημα εκτόξευσης (βίντς) των ανεμοπτέρων καθώς και την κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων.

Τις δυό ημέρες ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να ακούσει τα νέα της Αερολέσχης. Έγινε και γίνεται προσπάθεια ώστε οι νέοι να έρθουν πιο κοντά και να γνωρίσουν την Αερολέσχη  Έδεσσας η οποία τα τελευταία χρόνια διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη και διάδοση του αεραθλητισμού στην Ελλάδα .

Η Αερολέσχη Έδεσσας διαθέτει σήμερα ,το μοναδικό ιδιόκτητο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αεραθλητικούς σκοπούς. Είναι και τουριστικός πόλος έλξης και άλλων ιδιοκτητών ανεμοπλάνων από την Ευρώπη, τα τμήματά της ελέγχονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενώ είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Αερολέσχης Ελλάδος που είναι και η ανώτερη εποπτεύουσα αεραθλητική αρχή . Είναι δε από τις μεγαλύτερες Αερολέσχες στην χώρα μας και από άποψη δυναμικού και τμημάτων αλλά και από τα πτητικά μέσα που διαθέτει.

Στο πρώτο βίντεο θα παρακολουθήσετε την ενημερωτική εκδήλώση που έγινε το Σάββατο 5-12-2015 και στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε την δοκιμαστική πτήση του νέου ανεμποπλάνου στην Γερμανία από την κατασκευάστρια εταιρεία.

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments