....

ΑΚΚΕΛ: ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 49% ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΝΔ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Την εξαπάτηση των πολιτών συνεχίζει η ΝΔ του Μητσοτάκη παρουσιάζοντας μία βιτρίνα νίκης, πάνω από τα ερείπια του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος πληρώνει την προδοσία της Μακεδονίας, την κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα κλπ, που έδειξαν ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιοι) ενώ για πρώτη φορά στην Ιστορία, ΟΛΑ τα κόμματα στη Βουλή αντιπροσωπεύουν ΜΟΝΟ το 49% του εκλογικού σώματος! Δεν υπήρχε αντιπροσωπευτική δημοκρατία στην Ελλάδα, αλλά τώρα οι ίδιοι οι αριθμοί το αποκαλύπτουν ηχηρά. Απλώς, μέσα στους κομματικούς ορόφους της Καθεστωτικής Πολυκατοικίας των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κάποια διαμερίσματα του ΣΥΡΙΖΑ τα πήρε η ΝΔ και άλλα το ΠΑΣΟΚ. Η πολυκατοικία όμως μένει καθεστωτική, με τη ΝΔ να κλέβει τις περισσότερες από τις 48 έδρες των 31 κομμάτων που δεν μπαίνουν στην Βουλή.

            Φυσικά για το εκλογικό αποτέλεσμα είναι υπεύθυνοι και όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι βρίσκονται στον πατριωτικό χώρο, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμαχήσουν με το ΑΚΚΕΛ και με άλλες καθαρές πατριωτικές δυνάμεις σε ισότιμη βάση και με συλλογική ηγεσία, υπέκυψαν στην αλαζονεία και έπαρση και αποφάσισαν να κατέβουν στις εκλογές όπου και απέτυχαν οικτρά όπως είχαμε προειδοποιήσει. Πάνω από 20 τέτοιες ομάδες συγκέντρωσαν αρκετό ποσοστό για να το χαρίσουν στον Μητσοτάκη ως περίπου 40 έδρες. Το πραγματικό ποσοστό στο σύνολο του εκλογικού σώματος είναι 24% για τη ΝΔ, 12% για τον ΣΥΡΙΖΑ και κάτω από 7% για το ΠΑΣΟΚ. Αυτά είναι τα πραγματικά ποσοστά τους ακόμη και με τη νοθεία και με το όργιο αποκλεισμού δεκάδων άλλων κομμάτων. Πρακτικά και ουσιαστικά αυτές οι εκλογές θα πρέπει να ακυρωθούν ως μη συμβατές με το πνεύμα και τις διαδικασίες της Δημοκρατίας, αλλά σιγά μην το κάνει αυτό ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας κλπ και τα Media που τους ξεπλένουν.

            Εσωτερική μετακίνηση μέσα στον καθεστωτικό-συστημικό χώρο έγινε εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να στηριχθεί προσωρινά ο Μητσοτάκης και να μην καταρρεύσει η ΝΔ. Οι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρθηκαν ως συνεργάτες με τον Τσίπρα να δέχεται να τροφοδοτήσει τους άλλους δύο. Όλοι γνωρίζουν και γνώριζαν τι γίνεται. Μεγάλο τμήμα από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ που είχε βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη δεκαετία επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν περισσότερο από το τμήμα (του Λοβέρδου κλπ) που έφυγε για τη ΝΔ για να βοηθήσει το μητσοτακέικο, για αυτό τον λόγο το ΠΑΣΟΚ κατάφερε και πέρασε στο διψήφιο ποσοστό ... που το θεωρεί κατόρθωμα! Όταν πριν από χρόνια έπαιρνε της τάξης του 40% ποσοστά μερικές φορές είναι ξεφτίλα για το ΠΑΣΟΚ να θεωρεί κατόρθωμα τώρα που μπόρεσε να φύγει μόλις για λίγο από τα μονοψήφια ποσοστά.

Τα ΠΑΣΟΚικά ορφανά του Σημίτη με τις μετακινήσεις τους καθόρισαν τα ποσοστά και τις εσωτερικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.  Αλλά μόνο για κανένα μήνα διότι πάλι πηγαίνουμε σε εκλογές στις οποίες θα συμμετάσχει το ΑΚΚΕΛ. Μάλιστα, την 21η Μαΐου δικαιώθηκε το ΑΚΚΕΛ που αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις εκλογές και εξήγησε (https://akkelparty.blogspot.com/2023/05/blog-post_15.html) όλη την υπονόμευση που δέχτηκε κυρίως από άτομα και ομάδες ΕΝΤΟΣ του «πατριωτικού χώρου».

Στο ΑΚΚΕΛ κάναμε τη στρατηγική κίνηση να διαφυλάξουμε πόρους και δυνάμεις για τις ερχόμενες εκλογές τον Ιούνιο ή Ιούλιο και αποδείχθηκε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή. Δεν βοηθήσαμε τον Μητσοτάκη στην κλοπή εδρών, όλοι οι άλλοι δοκιμάστηκαν και αποκαλύφθηκε η κενότητα πολλών και τώρα η Συμμαχία των πραγματικών πατριωτικών δυνάμεων θα μπορέσει να δώσει σε όλους τους Έλληνες πολίτες πραγματική εκλογική επιλογή για αλλαγή της κατάστασης και τιμωρία των ενόχων.

 


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments