....

ΑΚΚΕΛ: ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ SPUTNIK ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΤ PCR ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΚΚΕΛ: ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ SPUTNIK ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΤ PCR ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

            Κάθε χούντα πέφτει όταν κατακρημνίζονται πυλώνες εξουσίας της και η χούντα του Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτόν το νόμο. Τρεις από τους πυλώνες, στους οποίους είχε στηρίξει την εξουσία επιβολής πάνω στους Έλληνες, έχουν χαθεί πια με τελεσίδικο τρόπο χωρίς επιστροφή.

            1. Το τέλος των μοριακών τεστ PCR, τα οποία στις Ηνωμένες Πολιτείες επίσημα από το CDC (το αντίστοιχο του ΕΟΔΥ στις ΗΠΑ) θεωρούνται αναξιόπιστα και μέχρι το τέλος του έτους θα αντικατασταθούν από άλλα τεστ, είναι η βόμβα μεγατόνων που έχει σκάσει. Τινάζει στον αέρα όλο το αφήγημα του Μητσοτακέικου για τον υποτιθέμενο εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού αν και οι περισσότεροι επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με αδιαμφισβήτητες επιστημονικές μελέτες είχαν τονίσει ότι σε καμία περίπτωση αυτό το τεστ δεν μπορεί να θεωρηθεί ως διαγνωστικό. Από το ΑΚΚΕΛ επίσης διαρκώς τονίζαμε αυτό το γεγονός και μάλιστα ότι καθιστά αναξιόπιστα όλα τα υποτιθέμενα στοιχεία "μόλυνσης" που παρουσιάζει η κυβέρνηση μέσω των εξαγορασμένων media. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο PCR που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάγνωση ενώ ταυτόχρονα κάνει ελέγχους με εξαιρετικά μεγάλο βαθμό ευαισθησίας του PCR που δημιουργεί τουλάχιστον 90% ψευδή θετικά αποτελέσματα τα οποία τα ονομάζει κρούσματα ενώ δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα ή μόλυνση. Όλα αυτά επιπλέον με την αλλοπρόσαλλη συχνότητα και αριθμό τεστ που γίνονταν κάθε μέρα με αποτέλεσμα οι μετρήσεις να μην είναι συγκρίσιμες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να βγάζει ό,τι αποτελέσματα θέλει για οποιαδήποτε περιοχή και όταν βαφτίζει "θάνατο ΑΠΟ κορονοϊό" οποιονδήποτε ακόμη και καρκινοπαθούς ή άλλον σοβαρά άρρωστο που κόλλησε ΚΑΙ κορονοϊό, κάνει τα ίδια και για τους θανάτους. Δηλαδή μέσω του PCR κατασκεύαζε οποιαδήποτε κατάσταση ήθελε.

 

            2. Η επίσημη επιβεβαίωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη χρησιμότητα των μονοκλωνικών αντισωμάτων και άλλων φαρμάκων που ήδη χρησιμοποιούνταν και σε άλλες χώρες, όπως το Ισραήλ, τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των πλασιέ εμβολίων που είχαν σκυλιάσει να μάς κάνουν να πιστέψουμε ότι μόνο με εμβόλια αντιμετωπίζονται οι ασθένειες και ιδιαίτερα ο κορονοϊός. Ενώ μπορούσαν από το 2020 να χρησιμοποιηθούν υπάρχοντα φάρμακα και άλλα που αναπτύχθηκαν ακόμη και από Έλληνες επιστήμονες, οι "ειδικοί" μαφιόζοι των κυκλωμάτων γύρω από συγκεκριμένες και γνωστά διεφθαρμένες φαρμακευτικές εταιρείες και από παρακρατικά think tanks χρησιμοποίησαν τα εξαγορασμένα Media για να επιβάλουν την αντίληψη ότι μόνο με εμβόλια και με περιορισμούς δικαιωμάτων και ελευθεριών αντιμετωπίζεται ο κορονοϊός.

 

            3. Από την άλλη πλευρά το ρώσικο εμβόλιο Sputnik επιβεβαιώθηκε και από την Ουγγαρία μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι είναι το καλύτερο, αποτελεσματικότερο χωρίς παρενέργειες και φυσικά είναι αυτό που έχει αποκλείσει η συμμορία του Μητσοτάκη αν και είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ εμβόλιο και όχι πειραματικό φαρμακευτικό σκεύασμα που αυθαίρετα τού έχουν δώσει τον ρόλο του εμβολίου, όπως έγινε με το γερμανοτούρκικο της Pfizer. Απαγορεύουν τη χρήση του Sputnik από Έλληνες πολίτες ενώ κατηγορούν τους άλλους ως αντιεμβολιαστές ενώ αυτοί είναι που αντιτίθενται στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εμβόλια.

 

            Οι συμμορίες γύρω από το καθεστώς Μητσοτάκη πιθανότατα δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν παρά μόνο για λίγους ακόμη μήνες. Όσα προαναφέραμε από το ΑΚΚΕΛ δείχνει ότι το οικοδόμημα εξουσίας που είχαν χτίσει και στο οποίο στηρίζονταν, έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει και θα τους πλακώσει όλους. Είναι όμως τόσο καθάρματα που βάζουν άλλους μπροστά ελπίζοντας μέχρι και σε εμφύλιο ή τουλάχιστον να τους πάρουν μαζί τους ως βολικούς ανόητους.

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments