....

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ : ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ SELF TEST, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Με αυστηρά μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους και με self tests για τους εργαζόμενους αναμένεται να γίνει το άνοιγμα της εστίασης μετά το Πάσχα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποστηρίξει ότι η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα. 

 

«Ίσως η εστίαση ανοίξει πριν τον τουρισμό»

 

Μετά το Πάσχα τοποθέτησε χρονικά το άνοιγμα της εστίασης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά το Πάσχα πιστεύω θα μπορούμε να ανοίξουμε εάν η εξέλιξη της πανδημίας είναι ομαλή», τόνισε μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο τόνισε ότι η λειτουργία των εστιατορίων και καφετεριών θα ξεκινήσει με τραπέζια στους εξωτερικούς χώρους. Σημειώνεται ότι η επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας ξεκινά επίσημα στις 14 Μαϊου. Την ίδια εκτίμηση, για άνοιγμα της εστίασης μετά το Πάσχα, κατέθεσε και .

 

«Ο καιρός είναι σύμμαχός μας. Έχουμε κάνει και ενέργειες προκειμένου να αυξηθεί ο εξωτερικός χώρος πολλών μαγαζιών. Θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε πρόσφατα από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο OPEN.

 

Σύμφωνα με το Mega το πιθανότερο είναι η εστίαση να λειτουργήσει μόνο σε εξωτερικούς χώρους την Τρίτη του Πάσχα, στις 27 του μηνός. Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

https://www.lifo.gr/now/economy/me-trapezakia-exo-kai-self-test-i-estias...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments