....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ

Συγχαρητήρια και καλή αντιπολίτευση

εύχεται ο Δήμαρχος στον κ. Καστερίδη!

 

Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος χαιρέτησε την πρώτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του κυρίου Καστερίδη ως «κάπως πρώιμη, αλλά σημαντική διαδικασία» για μια πραγματικά δημοκρατική αυτοδιοίκηση.

Ο δήμαρχος τόνισε πάντως ότι κάθε συλλογικότητα έχει αξία όταν στηρίζεται στην αλήθεια και σκοπεύει στο κοινό καλό.

Ευχόμαστε στον κύριο Καστερίδη μια καλή αντιπολίτευση, πρώτα απ' όλα στους επόμενους δύσκολους 18 μήνες αλλά και στη συνέχεια.

Τον καλούμε να κάνει πιο ουσιαστική την σημερινή του παρουσία στα δημοτικά συμβούλια με προτάσεις αντί των λαϊκισμών και της καταψήφισης κάθε νέας πρότασης έργου και δράσεων.

 Όσο για τα τσιμέντα, τις λακούβες και τις γέφυρες, θα τα πούμε αναλυτικά.

Για την ώρα… Καλή Αντιπολίτευση!

 

Υ.Γ.1  Ενημερώστε τους συντάκτες της ανάρτησής σας ότι τα ελάχιστα επικίνδυνα δέντρα που κόπηκαν στο δήμο μας είχαν και την έγκρισή σας αφού οποτεδήποτε και για οποιαδήποτε κοπή δέντρων παίρνουμε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο την οποία και υπερψηφίζετε πάντα κ. Καστερίδη.

 

Υ.Γ.2  Όσον αφορά στην πεζογέφυρα να σας θυμίσουμε ξανά, ότι ως δημοτικός σύμβουλος, έχετε εγκρίνει την πρόταση που υπέβαλε ο δήμος Πέλλας στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για την κατασκευή της και ότι οι εκπρόσωποί σας στην οικονομική επιτροπή έχουν εγκρίνει και αυτοί το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Γνωρίζετε άρα και τον προϋπολογισμό και το κόστος κατασκευής και την πηγή χρηματοδότησής της.

 

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments