....

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΝΥΦΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποτροπιασμός από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ, το οποία καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που ένας γαμπρός στο Ουζμπεκιστάν χτυπά με απίστευτη βιαιότητα τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους, επειδή τον νίκησε σε παιχνίδι.
 

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι νεόνυμφοι είχαν ανέβει στη σκηνή του χώρου όπου λάμβανε χώρα η δεξίωση, όταν ένα άτομο που έκανε μια πρόποση τους πρότεινε να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον σε ένα παιχνίδι, οι όροι του οποίου δεν προσδιορίζονται.
 

 


 

 

Η νύφη κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι και, όταν ο γαμπρός συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει, σήκωσε εξαγριωμένος τη γροθιά του και χτύπησε την ανυποψίαστη γυναίκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σοκαρισμένη, η νύφη έβαλε το χέρι της στο σημείο που είχε δεχθεί το δυνατό χτύπημα, και στη συνέχεια αποχώρησε από τη σκηνή, συνοδευόμενη από δύο γυναίκες. Εν τω μεταξύ ο γαμπρός παρέμεινε στο ίδιο σημείο, δείχνοντας τελείως ατάραχος.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι γνωστό τι συνέβη μετά τη βάρβαρη επίθεση και την αποχώρηση της νύφης από τη σκηνή, ενώ δεν υπήρχε και κάποια ανακοίνωση από τις τοπικές αρχές.

 

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments