
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ
Ένας 30χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας μόλις αποφυλακισθείς Έλληνας ποινικός κι ακόμη ένα άτομο αραβικής καταγωγής φέρεται να εμπλέκονται στην αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, στο Κολωνάκι, σε βάρος του γνωστού κομμωτή Παναγιώτη Καλλίτση.
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, η Ασφάλεια Αττικής εξιχνίασε την υπόθεση έπειτα από πολύμηνη έρευνα και το πρωί της Παρασκευής προχώρησε στην προσαγωγή των υπόπτων.
Το περιστατικό συνέβη στον περιφερειακό Λυκαβηττού και, συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Παλιγγενεσίας και Λιβίνη, όπου βρίσκεται η κατοικία του κ. Καλλίτση.
Λίγο μετά τις 21.00 ο γνωστός κομμωτής κι η σύζυγός του εισέρχονταν στο γκαράζ του σπιτιού τους, επιστρέφοντας από το κατάστημα στο Ψυχικό. Τη στιγμή που αποβιβάζονταν από το αυτοκίνητό τους, δύο ένοπλοι δράστες τούς επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να αποσπάσουν με την απειλή όπλων την τσάντα με τα χρήματα που μετέφερε το ζευγάρι.
Οι δράστες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πυροβόλησαν δύο φορές σε βάρος του Καλλίτση, μία φορά στον θώρακα και μία στο πόδι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή, δίχως να πάρουν μαζί τους την τσάντα με τα χρήματα.
http://www.zougla.gr/greece/article/emploki-astinomikou-stin-ematiri-lis...

Σχόλια - Facebook Comments