....

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ POS

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργης Σερβίας) διοργανώνει την Τρίτη 27 Φλεβάρη στις 8 π.μ. η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να δοθεί τώρα παράταση στη διασύνδεση του POS με τις ταμειακές μηχανές χωρίς κανένα πρόστιμο.

Όπως σημειώνει η ΟΒΣΑ, τις τελευταίες μέρες λαμβάνει εκατοντάδες καταγγελίες ΕΒΕ όλων των κλάδων, για αδυναμία διασύνδεσης του POS με τις ταμειακές τους μηχανές. Μάλιστα, από 01/03 είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιβληθούν πρόστιμα 10.000 ευρώ, σε χιλιάδες επαγγελματίες χωρίς δική τους υπαιτιότητα. Στις καταγγελίες που γίνονται, οι ΕΒΕ αναφέρουν ότι ενώ έχουν γίνει αναβαθμίσεις των POS, γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στον ΑΑΔΕ, στις τράπεζες και τις εταιρείες των POS, χωρίς κάνεις να λύνει το πρόβλημα της διασύνδεσης.

Το πρόβλημα τέθηκε στη συνάντηση που είχε η ΟΒΣΑ με εκπροσώπους του υπουργείου στις 23/02. Το υπουργείο γνωρίζει το πρόβλημα και μάλιστα ενημέρωσε ότι μόλις το 15% των επαγγελματιών έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν τη σύνδεση, ενώ το υπόλοιπο 85% είναι στον αέρα!!!

Οι αρμόδιοι δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για επίλυση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δοθεί παράταση. Αντ’ αυτού στις 23/2 το βράδυ, ο υπουργός Χ. Θεοχάρης μίλησε ξανά για «μπαταχτσήδες» επαγγελματίες και εξήγγειλε ότι δε θα δοθεί καμία παράταση.

Η ΟΒΣΑ ξεκαθαρίζει ότι «Δε θα τους περάσει. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με το ήδη κουτσουρεμένο εισόδημα μας».

 

Η ΟΒΣΑ ξεκαθαρίζει ότι «Δε θα τους περάσει. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με το ήδη κουτσουρεμένο εισόδημα μας».

 
 
 
1 / 8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments