....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΤΩΝ

Συγκρίνετε και αξιολογήστε τα Πόθεν Έσχες από το 2012 έως και το 2020 αποκλειστικά στο Vouliwatch!

Γνώρισε την εξελιγμένη και χρηστική εφαρμογή διερεύνησης του Πόθεν Έσχες.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών/-ριών για το 2021 (χρήση #2020).

Περιηγηθείτε στις καταστάσεις του Πόθεν Έσχες των μελών της Βουλής με τη χρηστική εφαρμογή διερεύνησης, αξιολόγησης και σύγκρισης που σας παρέχει αποκλειστικά το νέο εργαλείο του #vouliwatch

Είμαστε ο πρώτος και μοναδικός -έως σήμερα- οργανισμός που ασχολήθηκε ενεργά και με εκστρατείες ενημέρωσης και άσκησης πολιτικής πίεσης σχετικά με το νομικό πλαίσιο των Πόθεν Έσχες και της οικονομικής κατάστασης των πολιτικών κομμάτων.

Το Vouliwatch πήρε την πρωτοβουλία και πέτυχε να μεταγράψει και να ψηφιοποιήσει τα Πόθεν Έσχες των Βουλευτών, παρουσιάζοντάς τα με εύληπτο και συγκριτικό τρόπο, προκρίνοντας τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη δημοκρατική συμμετοχή με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Τώρα μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα και να επεξεργαστείτε τα πόθεν έσχες των Βουλευτών/-ριών μας από το από το 2012 έως και το 2020 με όλους τους πιθανούς συσχετισμούς.

Περιηγηθείτε στα περιουσιακά στοιχεία, το εισόδημα, την ακίνητη περιουσία, τις τραπεζικές καταθέσεις και τα δάνεια των μελών της Βουλής και συγκρίνετε τις μεταβολές τους, με μια ανεξάντλητη εφαρμογή διερεύνησης και αξιολόγησης που σας παρέχει αποκλειστικά το Vouliwatch.

Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται υπό την ευθύνη της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

2022-06-24-163129

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments